Videografie

Een overzicht met interessante videoprojecten die wij hebben mogen schieten, van bruiloftvideo’s tot promofilms.

Makers van maastricht video

Voor de opening van de Makers van Maastricht afdeling in Loods 5 Maastricht is er een storytelling video geschoten om een klein kijkje te geven in het proces van de maker en het collectief Makers van Maastricht. Deze video verteld samen met het Point of Sale materiaal in de winkel het grotere verhaal over Makers van Maastricht.

Sphinxbier promovideo

Een tijdje terug zijn we op pad gegaan voor Sphinxbier in het Sphinxkwartier om alle buren, ondernemers en bewoners een hart onder de riem te steken… En hoe! We verrasten ze met met een kratje Sphinxbier! Zowel voor promotie van dit lekkere blonde & eigenwijze biertje, maar ook maar om het meest toffe gedeelte van Maastricht te laten zien!

Jeugdlintje - gemeente maastricht

Voor Gemeente Maastricht hebben wij de campagne voor het Jeugdlintje mogen ontwikkelen. Het Jeugdlintje is een blijk van waardering voor alle jongeren in onze stad die iets goeds doen voor hun omgeving. Voor deze campagne hebben we de huisstijl ontworpen maar ook de campagnevideo met de ambassadeurs gemaakt. Check hieronder het resultaat!

Bruiloftsvideo Frank & Ingrid

Op 25 september 2020, tussen alle coronaperikelen door, hebben wij samen met DuchateauMedia de trouwdag van Frank & Ingrid mogen vastleggen. Een speciale dag met ook de nodige maatregelen. In hartje Maastricht hebben wij deze prachtige dag vastgelegd. Er is een video van gemaakt van +/- 10 minuten die voor altijd een mooie herinnering zal blijven voor het trouwpaar en hun familie/vrienden. 

Zelf een video nodig of kent je iemand die een speciaal moment wil laten vastleggen? Stuur ons een vrijblijvende mail en maak kennis met onze scherpe prijzen.

Video afspelen

Nieuwjaarsboodschap maastricht 2021

Om het nieuwe jaar in te luiden hebben wij samen met burgemeester Annemarie Penn-te Strake deze nieuwjaarsboodschap opgenomen. De boodschap is opgenomen op De Groene Loper in een bruisend gedeelte van onze stad. Samen met andere beelden uit de stad tijdens de lockdowns geeft dit een mooi beeld bij de verwoordingen van de burgemeester. Deze video is op 1 januari 2021 gepost door de Gemeente Maastricht om de hoopvolle boodschap van de burgemeester over te brengen aan Maastricht en haar inwoners. Binnen enkele dagen was deze video al meer dan 10.000 keer bekeken.

Interview sphinx - Once upon a town

In opdracht van Bureau Europa en SHC Limburg (Sociaal Historisch Centrum voor Limburg) voor Once Upon A Town 2020 hebben wij een interview mogen filmen. Once Upon A Town is een Urban Storytelling weekend dat eens per jaar in Maastricht gehouden wordt. Er worden de meest interessante Maastrichtse verhalen verzameld en in een uitgebreid progamma woren die dat weekend verteld. Een van die verhalen gaat over het bekende Maastrichtse Sphinx en wordt verteld door Caspar Cillekens (voormalig journalist) en Henk Houben (voormalig Sphinx medewerker).

2020 © Studio Sowieso Maastricht

Logo studio sowieso

hallo@studio-sowieso.nl

+316 1497 9328‬

Maastricht


privacy policy