Moment

Na de eerste lockdown in 2020 is het idee ontstaan tussen verschillende Zuid-Limburgse horeca ondernemers om ‘Moment’ boxen aan te bieden. Want als het feestje niet samen buitenshuis gevierd kan worden dan maar met de familie thuis. Moment levert boxen voor elk feestelijk moment.

huisstijl

Een delivery service met all-in 1 boxen voor elke gelegenheid. Elke box moest op zichzelf een klein feestje zijn, dit natuurlijk ook met de juiste frisse en moderne huisstijl.

concepting

Het is niet alleen het bezorgen van maaltijdboxen maar ook het verzorgen van de gehele ervaring eromheen. Tot in de puntjes uitgedacht en uitgewerkt.

Logo Moment

webshop

Het kopen van zo'n feestbox in coronatijden dat moet wel vanuit thuis. Een goed opgezette webshop waarbij de feestgangers in een mum van tijd hun feest het huis in halen.

fotografie

Om de boxen een zo'n feestelijk en smakelijk mogelijk karakter mee te geven is de fotografie op de webshop van groot belang. Dat is het verschil tussen een geslaagd of mislukt feest.

Moment Moment Moment
Moment Moment Moment

de kleuren

Feestelijke kleuren met onderscheidende elementen voor elke box. Een kleurrijke en frisse stijl die vrolijk is maar ook smakelijk en stijlvol blijft. 

Moment boxeen
Moment boxeen
Voor elk moment de juiste box
Voor elk moment de juiste box

2021 © Studio Sowieso Maastricht

Logo studio sowieso

hallo@studio-sowieso.nl

+316 1497 9328‬

Maastricht


privacy policy