Makers van Maastricht

Makers van Maastricht is een platform dat dient als gezamenlijke etalage van Maastrichtse creatieve makers en hun producten.

lokaal

Maastricht is van oudsher een maakstad en nog steeds stroomt er ambacht door de straten. Dit platform biedt een etalage aan al deze makers.

duurzaam

Er wordt altijd nagedacht over de keuze voor materiaal. Gemaakt om lang mee te gaan én goed voor de omgeving, dat is duurzaam.

Logo Makers van Maastricht

uniek

Elk product wordt met aandacht en meestal met de hand gemaakt, met een eigen verhaal en in kleine oplage

loods 5

Begin dit jaar heeft Makers van Maastricht een eigen afdeling geopend in Loods5 in Maastricht. Een perfecte plek om het grote publiek te interesseren in deze lokale ambacht

Makers van Maastricht
Makers van Maastricht

de kleuren

Creatieve en innovatieve makers verspreidt over heel Maastricht. Samengekomen op een platform voor maakindustrie die kleur geeft aan de verkoop van alle producten van onze makers. Dit met een speelse en artistieke stijl met bijbehorende kleuren.

de huisstijl

Eigenzinnig in zijn eigen speelse wijze, voor Makers van Maastricht hebben wij een stijl gecreërd die past bij de kernwaarden die alle makers verbinden. Lokale ambachtslieden die duurzame producten maken waarbij elk maakproces op zich zelf ook uniek en eigenzinnig te beschrijven is.

de webshop

Een platform die een gezamenlijke etalage biedt voor makers in Maastricht. De webshop ondersteunt erin dat de mooie producten hun weg vinden naar geinteresseerden klanten.

naar webshop
Mobile webdesign Makers van Maastricht
Homepage Makers van Maastricht
Webontwerp Makers van Maastricht
Webontwerp Makers van Maastricht

In samenwerking met ZZP fabriek, Yongbloed

2021 © Studio Sowieso Maastricht

Logo studio sowieso

hallo@studio-sowieso.nl

+316 1497 9328‬

Maastricht


privacy policy