Paars logo Jeugdlintje

Jeugdlintje

Er zijn veel jongeren die iets goeds doen voor hun omgeving en daar is de Gemeente erg trots op! Hiervoor organiseren ze het Jeugdlintje om de jongeren de onderscheiding uit te reiken die ze verdienen. Dit zijn de jongeren die de weg wijzen naar de toekomst! 

gemeente maastricht

In opdracht van de Gemeente Maastricht kregen we misschien wel het leukste project van 2020 binnen. Maastricht gaat in navolging van andere steden voor het eerst Jeugdlintjes uitreiken.

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn jongeren die zelf ook veel impact hebben of hebben gehad voor de jeugd in Maastricht. Zij moeten de jongeren in Maastricht de weg wijzen naar de toekomst!

Paars logo Jeugdlintje

huisstijl

Samen met Yongbloed hebben wij de stijl en vormgeving van dit project onder handen mogen nemen. Er is een jonge en energieke stijl uitgekomen die precies past bij de uitstraling van onze ambassadeurs.

promotievideo

Wij hebben ook de foto- en videografie van dit project verzorgd. Het is een super campagne geworden die de jongeren in Maastricht eindelijk het podium geeft voor hun goede daden die ze verdienen.

jeugdlintje maastricht
jeugdlintje maastricht

de kleuren

De kleuren moesten een jonge en energieke stijl uitstralen die past bij de jongeren van de toekomst, dit is zeker gelukt!

de huisstijl

De pijl is de leidende draad in de huisstijl en staat voor de ambassadeurs die het goede voorbeeld geven en de jongeren die weg naar de toekomst wijzen. Deze hebben we geïmplementeerd in het beeldmateriaal van de ambassadeurs en de wethouder.

de promotievideo

de promotie video

In samenwerking met Yongbloed

2020 © Studio Sowieso Maastricht

Logo studio sowieso

hallo@studio-sowieso.nl

+316 1497 9328‬

Maastricht


privacy policy