Ben Goossens

Een begrip in de omgeving Landgraaf, de specialistische garage voor jouw auto onderhoud. Niet alleen een begrip in de omgeving maar ook een van de enige SAAB garages van Zuid-Limburg. Een garage die dit betrouwbare en specialistische karakter ook wilt uitstralen. Hier mochten wij in opdracht van en samenwerking met Bureau Schoonbrood een handje bij helpen!

www.ben-goossens.nl

huisstijl

Een betrouwbare specialist voor jouw SAAB of VOLVO met de Scandinavische look die hierbij hoort. Stijlvol en clean.

website

Showen wie ze zijn, verstrekken van informatie en tonen van occasions. Een compleet nieuwe website met deze drie hoofdkenmerken

fotografie

Bij deze nieuwe stijl en site horen ook geupdate foto's van het team van Ben en hun garage. De liefde voor auto's is duidelijk.

middelen

Voor de compleetheid hoort bij dit alles ook de toepassing van de nieuwe stijl en fotografie bij de overige middelen. Drukwerk, content etc.

ben goossens
ben goossens

de kleuren

Voor het Scandinavische karakter is bij Ben Goossens gebruik gemaakt van trustful blue en champagne white. Een combo die perfect past bij de look&feel van Ben’s garage.

de huisstijl

Een stijlvol en classy karakter passend bij de Scandinavische stijl van VOLVO en SAAB. Gecombineerd met beeldmateriaal van de zweedse auto’s. Perfect fit!

de fotografie

In opdracht van en in samenwerking met Bureau Schoonbrood

2021 © Studio Sowieso Maastricht

Logo studio sowieso

hallo@studio-sowieso.nl

+316 1497 9328‬

Maastricht


privacy policy